طول عمر پروتز سینه چند سال است؟

جراحی پروتز سینه از جمله رایج ترین جراحی های زیبایی در میان بانوان است که در راستای افزایش سایز و حجم سینه ها و زیبایی بخشی بیشتر به این بخش از اندام مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از پرتکرارترین سوالاتی که در رابطه با این جراحی مطرح می شود ؛ این است که طول عمر پروتز سینه چقدر است؟ و تاریخ انقضای پروتز استفاده شده چه زمانی است؟ از این رو بر آن شدیم تا در مقاله پیش رو به صورت مبسوط به پاسخ این پرسش ها بپردازیم. البته پیش از آن به صورت اجمالی باید متذکر شویم که اگرچه پروتزها به گونه ای طراحی شده اند که دوام بالایی داشته باشند اما با این حال نمی توان ماندگاری آن ها را به صورت مادام العمر تضمین نموده و زمان دقیقی که عمر می کنند را مشخص کرد. البته به طور کلی پروتزهای پستان مابین 10الی 20 سال عمر مفید دارند و این موضوع بسته به برند و جنس پروتز ، مهارت جراح ، مراقبت های بعد از عمل و مواردی از این قبیل می تواند در هر فردی متفاوت باشد.

طول عمر پروتز سینه

آیا می دانید طول عمر پروتز سینه چند سال است؟

همان طور که در ابتدای مقاله گفتیم طول عمر پروتزهای پستان را نمی توان به صورت دقیق مشخص کرد ، اما عموما پروتزها میانگین حدود 10 الی 20 سال عمر می کنند و اغلب پس از نهایتا 10 سال نیاز به تعویض پروتز الزامی می باشد.

لازم به ذکر است در صورت استفاده از برندهای معتبر پروتز از جمله ایمپلنت های منتور و نیز استفاده از پروتزهای سیلیکونی ، بر میزان ماندگاری پروتز افزوده خواهد شد ؛ چرا که پروتزهای سینه بر اساس برند و جنسی که دارند کیفیت منحصر به فرد خود را داشته و ماندگاری آن ها نیز متفاوت خواهد بود.

از کجا بفهمیم عمر پروتز پستان پایان یافته است؟

یکی از سوالاتی که معمولا خانم ها از جراح خود می پرسند این است که چگونه می توان فهمید عمر پروتز به پایان رسیده است؟ خانم های عزیزی که عمل پروتز پستان انجام داده اند یا درصدد انجام آن هستند برای اطلاع از پایان یافتن عمر ایمپلنت سینه باید موارد ذیل را مد نظر قرار دهند :

  • در اطراف پروتز سینه ، انقباض کپسولی اتفاق خواهد افتاد. ( دقت داشته باشید که تشکیل یک بافت نرم یا اصطلاحا کپسول در اطراف پروتز به عنوان یک جسم خارجی ، جزو واکنش های طبیعی بدن می باشد ؛ اما در برخی موارد این کپسول بافتی حالت سخت به خود می گیرد و در اصطلاح انقباض کپسولی اتفاق می افتد ؛ حال آن که به دنبال این مسئله به پروتز سینه فشار مضاعفی وارد می شود و تعویض پروتز یا خارج سازی آن را ضروری می سازد.)
  • در صورت استفاده از پروتزهای سالین (آب نمکی) ، پروتز دچار پارگی شده و محتویات آن تخلیه می شود و در پی این مسئله شکل پروتز تغییر می کند ؛ در نتیجه می بایست پروتز تعویض گردد یا بیرون آورده شود. (توجه داشته باشید که ریسک پارگی پروتزهای سیلیکونی بسیار ناچیز است از این رو جراحان متبحر غالبا از این نوع پروتزها استفاده می کنند ، شایان ذکر است در صورت پارگی پروتزهای سیلیکونی محتویات آن به میزان بسیار ناچیزی به بیرون نشت خواهد کرد که مسئله ساز نمی شود و تغییری در شکل پروتز ایجاد نمی کند.)
  • در برخی موارد احساس درد و سوزش در سینه ها یا غیرقرینه شدن سینه ها می تواند دالّ بر به پایان رسیدن تاریخ انقضای پروتز باشد.
  • در پاره ای موارد نیز پایان عمر پروتز ، با چروک شدن ایمپلنت و قابل لمس شدن آن مشخص خواهد شد.
  • جا به جایی و تغییر موقعیت ایمپلنت پستان نیز از دیگر مواردی است که می تواند بر پایان یافتن عمر پروتز دلالت کند.

در موارد مذکور معمولا می بایست پروتز برداشته یا تعویض شود ؛ البته در صورت صلاحدید پزشک ، ضرورت این مسئله مشخص خواهد شد.

چگونه می توان طول عمر پروتز سینه را افزایش داد؟

جهت افزایش طول عمر مفید پروتزهای سینه ، در وهله اول توصیه می شود که زمان کافی برای انتخاب بهترین جراح پروتز سینه اختصاص دهید و برای انجام این جراحی عجله نکنید. طبیعتا هر قدر مهارت و توانمندی جراح در انجام عمل ایمپلنت پستان بیشتر باشد و در عین حال فرد زیباجو نیز در رعایت مراقبت های پس از عمل اهتمام ورزیده و نهایت دقت خود را به کار گیرد ؛ بر طول عمر پروتز افزوده خواهد شد.

البته شایان ذکر است که زیباجویان عزیز ، برای کنترل آسیب های احتمالی وارده به پروتز ؛ می بایست به صورت ادواری برای انجام معاینات دوره ای و نیز انجام ام آر آی و غیره به جراح معالج خود مراجعه نمایند تا در صورت وجود هر گونه مشکلی سریعا تحت درمان قرار گیرند.

در پایان باید بگوییم همان گونه که قبلا ذکر شد ؛ استفاده از بهترین برند پروتز سینه در ماندگارتر شدن نتیجه این جراحی و افزودن بر طول عمر آن ، بسیار کمک کننده خواهد بود ؛ از این رو افراد باید در جلسه مشاوره از پزشک خود بخواهند در این باره با آن ها صحبت کنند تا با آگاهی کامل بتوانند پروتز مورد نیاز خود را انتخاب نمایند.

دکتر خشایار سنجری

دکتر خشایار سنجری متخصص جراحی جنرال و زیبایی ؛ در سال ۸۰ با رتبه برتر در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شدم و در سال ۶ ۹ بورد تخصصی جراحی جنرال و زیبایی را از دانشگاه علوم پزشکی ایران اخذ نموده ام.
در این مدت در کنگره ها و مستر کلاس های داخل و خارج کشور شرکت کردم که هم به لحاظ تکنیکی ، خدماتی  در بالاترین سطح به مراجعین ارائه کنم.
از سال ۹۶ تا کنون که حدود ۷ سال می گذرد بیش از ۵۰۰۰ جراحی موفق در حوزه زیبایی انجام دادم. 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
چاپ صفحه