عوارض لیفت شقیقه

جراحی لیفت شقیقه که در پزشکی با عنوان لیفت تمپورال چشم و ابرو نیز از آن یاد می شود ، در واقع یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین جراحی های زیبایی صورت محسوب می شود که به لیفت ابرو و شقیقه ها به سمت بالا و رفع افتادگی گوشه چشم ها منتج می شود. این جراحی نیز همچون دیگر اعمال جراحی پلاستیک ، با عارضه هایی همراه است که عموما چند وقت بعد از جراحی و با پیشروی روند بهبودی ، مرتفع می شوند. البته لازم به ذکر است که گاها عوارض لیفت شقیقه ، جدی بوده و امکان دارد ماندگار شده و از بین نروند. در این مقاله به بحث درباره عوارض این جراحی نشسته ایم و راه کارهای موثر جهت به حداقل رساندن این عوارض را بررسی کرده ایم ؛ برای افزایش آگاهی خود در این خصوص تا پایان این مطلب از سایت دکتر خشایار سنجری بهترین جراح لیفت شقیقه تهران و شهریار با ما همراه باشید.

 

عوارض لیفت شقیقه

 

پیامدها و عوارض لیفت شقیقه

به طور کلی جراحی لیفت شقیقه مانند سایر جراحی های زیبایی ، با یکسری عوارض موقتی و زودگذر ؛ اعم از درد ، التهاب و تورم در موضع عمل همراه است که با مد نظر قرار دادن نکات مراقبتی و استراحت کافی عموما بعد از چند روز  تا نهایتا 2 هفته از بین می روند ؛ از این رو جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد ، البته در برخی موارد ممکن است مرتفع شدن این عوارض تا یک ماه نیز به طول بیانجامد ، زیرا وسعت جراحی و همچنین شرایط بدنی هر فرد با دیگران متفاوت است ؛ اما به طور کلی مسئله نگران کننده ای نیست.

شایان ذکر است همان طور که در ابتدای مقاله اشاره شد گاهی اوقات ممکن است پس از عمل لیفت شقیقه ، عوارض و پیامدهای ناگواری حادث گردد. اگرچه باید متذکر شویم که ریسک بروز این عوارض در صورت انتخاب بهترین جراح لیفت شقیقه به حداقل ممکن و یا حتی به صفر خواهد رسید ؛ لذا توصیه اکید می شود به منظور انجام این جراحی ، حتما بهبهترین جراح لیفت شقیقه شهر خود مراجعه نمایید.

از جمله عوارض احتمالی عمل لیفت تمپورال چشم و ابرو یا به عبارتی همان لیفت شقیقه که به ندرت رخ می دهند ، می توان به موارد ذیل اشاره داشت :

  • تورم شدید پوست
  • خشک شدن چشم ها
  • تغییر رنگ پوست ناحیه جراحی
  • بروز عفونت در موضع عمل
  • بی حسی دائمی و فلج شدن عضلات صورت
  • خونریزی شدید در موضع عمل
  • باقی ماندن جای زخم جراحی
  • حساسیت و آلرژی به داروی بیهوشی
  • تجمع خون و مایعات در زیر پوست ناحیه جراحی
  • تشکیل کلوئید یا گوشت اضافه بر روی زخم جراحی
  • ریزش مو در ناحیه برش پوست
  • غیرقرینه شدن نتیجه عمل
  • بروز فرورفتگی در ناحیه مابین ابروها
  • بالا رفتن غیرطبیعی ابروها
  • ایجاد عفونت در موضع عمل
  • مرگ بافت های پوست
  • آسیب دیدگی اعصاب صورت

آیا می توان از بروز عوارض لیفت شقیقه جلوگیری کرد؟

بله ؛ راهکارهای موثر جهت پیشگیری از بروز چنین عوارضی از قرار زیر می باشند :

انتخاب بهترین جراح لیفت شقیقه

اولین و اساسی ترین قدم در راستای حصول نتیجه رضایت بخش از عمل لیفت شقیقه و پیشگیری از بروز عوارض این جراحی ، انتخاب یک جراح حاذق و با تجربه می باشد ؛ چرا که بالطبع یک جراح مجرب و حاذق در انجام این جراحی تبحر کافی داشته و با بهره وری از به روزترین تکنیک های جراحی ، ریسک بروز عوارض جدی ناشی از آن را به حداقل می رساند.

رعایت اقدامات قبل از عمل

مسئله بعدی که از بروز عوارض جدی این جراحی جلوگیری به عمل می آورد ، توجه به اقدامات قبل از عمل می باشد. از جمله مهم ترین اقدامات مراقبتی پیش از عمل می توان به موارد ذیل اشاره داشت :

  1. در جریان قرار دادن جراح از بیماری ها و سوابق پزشکی : افراد در جلسه مشاوره قبل از عمل ، باید در صورتی که به بیماری خای مبتلا هستند یا داروی بخصوصی مصرف می کنند حتما این موضوع را به جراح خود اطلاع دهند ؛ زیرا این موارد می توانند فرآیند جراحی را با اختلال روبرو ساخته و حتی در مواردی ، نتیجه جراحی را نیز تحت الشعاع قرار دهند.
  2. ترک مصرف سیگار و دخانیات اعم از قلیان و غیره از دو هفته قبل از جراحی : دخانیات حاوی نیکوتین بوده و این ماده منجر به کاهش خونرسانی به پوست علی الخصوص به پوست ناحیه جراحی می شود و در نتیجه روند بهبودی را مختل ساخته و حتی در حین عمل ممکن است سلامت فرد را به خطر بیاندازد.
  3. خودداری از مصرف برخی داروها : داروهای ضدانعقاد خون از قبیل بروفن ، آسپرین و داروهای گیاهی از دو هفته قبل تا دو هفته بعد از عمل ؛ ریسک خونریزی در حین عمل را تشدید کرده و پس از جراحی نیز پروسه ترمیم زخم ها را مختل می کنند.

توجه به مراقبت های بعد از جراحی

رعایت صحیح مراقبت های بعد از جراحی لیفت شقیقه توسط خود فرد زیباجو ؛ از جمله تعویض به موقع پانسمان و رعایت بهداشت ، مصرف داروهای تجویز شده ، خوابیدن به نحوه صحیح تا زمان توصیه شده ، شستشو و ضدعفونی کردن موضع عمل طبق توصیه جراح ؛ از دیگر مواردی است که در جلوگیری از بروز عوارض این جراحی و به حداقل رساندن خطرات آن نقش موثری دارد.

دکتر خشایار سنجری

دکتر خشایار سنجری متخصص جراحی جنرال و زیبایی ؛ در سال ۸۰ با رتبه برتر در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شدم و در سال ۶ ۹ بورد تخصصی جراحی جنرال و زیبایی را از دانشگاه علوم پزشکی ایران اخذ نموده ام.
در این مدت در کنگره ها و مستر کلاس های داخل و خارج کشور شرکت کردم که هم به لحاظ تکنیکی ، خدماتی  در بالاترین سطح به مراجعین ارائه کنم.
از سال ۹۶ تا کنون که حدود ۷ سال می گذرد بیش از ۵۰۰۰ جراحی موفق در حوزه زیبایی انجام دادم. 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
چاپ صفحه